NQ Design – formgivnings- & kommunikationsbyrå i liten skala

Sellamigo

strategi sociala medier

Hur når jag ut med mitt företag?

Sellamigo är techföretag inom ridsport som tagit fram ett stöldförebyggande system för sadlar som behövde hjälp med en sociala medier strategi, bland annat. När vi började jobba var Sellamigo ett relativt nystartat företag, vilket innebar många möjligheter men också begränsningar i ekonomin. Hur ska vi nå ut till så många som möjligt till en så låg marknadsföringskostnad som möjligt?

För att hålla en röd tråd och få det dagliga arbetet med sociala medier att gå så tidigt som möjligt tog vi fram en grundlig och användarvänlig strategi för sociala medier, något som snabbt visade sig vara en effektiv väg att gå.

Vi kompletterade med tydliga ikoner som kunde få återkomma i Sellamigos kommunikation på webben och i sociala medier så väl som på tryckt material.

En flyer att dela ut på ridsportsevent och mässor var den sista delen i marknadsföringens uppstartsfas, något att ge i handen till de personer Sellamigo möter fysiskt i samband med marknadsföringsinsatser. 

Idag följer vi med glädje alla framgångar och all publicitet som Sellamigo får för sin supersmart lösning på problemet med sadelstölder!

Vill du också få rätt följare en röd tråd en hjälpande hand