NQ Design – formgivnings- & kommunikationsbyrå i liten skala

Varumärkesbyggande film: Viking Beds

Viking Beds of Sweden, ett företag i Småland som tillverkar sängar på ett hållbart vis. Arbetet började med att identifiera företagets USPar (Unique Selling Proposition eller Point) och efter dialog med uppdragsgivaren kom vi gemensamt fram till att deras miljöarbete är det som vi vill fokusera på i vår kommunikation, något som också ligger oss varmt om hjärtat .

 

Arbetet med Viking Beds har genomförts genom min tjänst på reklambyrån Rocket Agency och publiceras med Rocket Agencys medgivande.

B E S K R I V N I N G

Filmen har som mål att förmedla en lugn och naturnära känsla. Genom ett lugnt tempo, rytmisk copy och harmoniserande musik tar filmen tittaren in i lugnet och tryggheten som ägandet av en Viking Bed innebär. Filmen är varumärkesbyggande och är främst tänkt att visas på företagets egen hemsida. Vi har med samma manér tagit fram flera kortare filmer som går som annonser på sociala medier där vi lyfter olika budskap för varje film, för att anpassa oss till det kortare formatet som är att föredra på sociala medier där användare är mer rastlösa och inte spenderar lika stor tid på varje inlägg.

D E T A L J E R

Tjänster

Grafisk formgivning, Filmproduktion, Grafiskt Filmmanér, Varumärkesidentiet

Kund

Viking Beds of Sweden

Datum

Hösten 2019

SKA DU BÖRJA DITT NÄSTA PROJEKT?

KONTAKTA OSS